Calçat esportiu fet a mà. Des de 1927.

ENVIAMENT GRATUÏT EN COMANDES A PARTIR DELS 100€!

PlanasNook és la nova marca de l'empresa Calçats Planas

PLANASNOOK és la nova marca de l’empresa Calçats Planas. Una aposta arriscada nascuda en plena pandémia del 2020, obrint mercat en un sector tant difícil i globalitzat com és el del calçat.

Això és possible gràcies a diversos factors que ens diferencien com a marca:

Comerç de proximitat; ens permet donar un tracte al client de comprador a fabricant i també la possibilitat de personalitzar el producte a gust del client. A més d’oferir un servei d’entrega ràpida inclosa en els preus.

Producció pròpia

Producció pròpia; ens assegurem de que tots els materials provinguin d’empreses nacionals, reciclats sempre a ser possible. Els nostres productes estan en continua millora. Cada any es desenvolupen nous materials orgànics, reciclats i vegans que anem introduint per oferir un calçat més responsable amb el medi ambient.

A Vilanova i la Geltrú​

A la nostra fàbrica de Vilanova i la Geltrú realitzem el procés complet de fabricació a partir de materials de primera qualitat i treballem amb empreses i proveïdors locals. També col·laborem amb projectes de petites marques del nostre entorn.

Procés de fabricació

1. Tall

Es tallen tots els materials necessaris abans de ser cosits. Algunes peces es tallen a mà i d'altres es tallen amb una màquina automàtica.

2. Cosit

Es cusen les peces formant el que serà la sabata. Aquesta feina requereix precisió i experiència.​

3. Modelat

Abans de muntar es col·loca un reforç al taló, que es modela amb una màquina que aplica pressió i calor a un motlle.​

4. Montat

Es munta la sabata a la forma, una màquina encarregada de que totes les sabates surtin iguals, donant-li la forma final. No obstant, un cop més, l'experiència de l'operari és el més important a l'hora de realitzar aquest procés.​

5. Encolat

S'encolen les sabates i les soles per separat abans de ser premsades.​

6. Premsat

La cola es reactiva amb calor i una màquina les premsa.​

7. Envasat

Les sabates es treuen de la forma i passen un control de qualitat abans de ser envasades.​