Calçat esportiu fet a mà. Des de 1927.

ENVIAMENT GRATUÏT EN COMANDES A PARTIR DELS 100€!

1. ABAST​

Aquest Avís Legal regula l’ús del servei de la web planasnook.com (d’ara endavant, la “Web”) que CALÇATS  PLANAS, S.L. amb CIF B61572327 i adreça C/ Del Guix, 4  Nau 4 08800 Vilanova i la Geltrú, posa a la disposició dels usuaris d’Internet.

La Web permet gestionar la compra en línia de moda de la marca CALÇATS  PLANAS; així com, conèixer -de primera mà-, les tendències de la temporada, mitjançant notificacions push, si ho desitges.

La Web es dirigeix exclusivament a un públic major de 18 anys.

2. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I COPYRIGHT

Tota la informació continguda en aquesta Web, el seu disseny gràfic, així com el seu codi font constitueixen una obra la propietat intel·lectual de la qual pertany a CALÇATS  PLANAS. Els usuaris d’internet que accedeixin a aquesta Web poden visualitzar la informació continguda en el mateix i efectuar descàrregues o reproduccions privades en el seu sistema informàtic, sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers o s’instal·lin en un servidor connectat a internet o a una xarxa informàtica local. La reproducció, distribució, comunicació pública i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits. La infracció de qualsevol dels citats drets pot constituir una vulneració de les presents disposicions, així com un delicte castigat d’acord amb els articles 270 i següents del vigent Codi Penal.

La marca CALÇATS  PLANAS i el seu logotip són marques registrades de CALÇATS  PLANAS, SL. Qualsevol utilització dels mateixos queda totalment prohibida sense l’autorització expressa del titular. planasnook.com és un nom de domini registrat per CALÇATS  PLANAS, SL.

Els noms de domini de CALÇATS  PLANAS, SL no poden ser utilitzats en connexió amb altres productes o serveis que no siguin d’aquesta companyia, i no poden ser utilitzats de cap manera que pugui causar confusió entre els nostres clients o descrèdit de CALÇATS  PLANAS, SL.

3. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITATS

CALÇATS  PLANAS, SL queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de:

  1. Errors en la Web deguts a causes de força major, casos fortuïts o altres causes no imputables a aquesta.
  2. Problemes tècnics i/o mecànics o virus produïts durant la connexió a Internet (sigui a través de la Web de CALÇATS  PLANAS, SL o de Plataformes de tercers), en els sistemes informàtics (programari i maquinari) o en els documents i fitxers electrònics emmagatzemats en els equips informàtics.
  3. De l’accés de menors d’edat als continguts inclosos en la Web, sent responsabilitat dels seus progenitors o tutors exercir un control adequat sobre l’activitat dels fills menors al seu càrrec.

Així mateix, CALÇATS  PLANAS, SL no és responsable de la veracitat, actualització i licitud dels continguts de les pàgines que, en el seu cas, siguin suggerides per la companyia o que apareguin enllaçades. CALÇATS  PLANAS, SL està exonerada de tota responsabilitat enfront de l’usuari quant a les condicions legals d’utilització i als continguts de les diferents pàgines, plataformes suggerides o que apareguin enllaçades per CALÇATS  PLANAS, SL quedant a criteri de l’usuari acceptar-les o no.

CALÇATS  PLANAS, SL no es fa responsable de les comunicacions que, incloent el nom de CALÇATS  PLANAS, no estiguin prèviament autoritzades per aquesta. A aquest efecte informem que totes les comunicacions relatives a accions o cridades a participar en algún esdeveniment relacionat amb la marca estaran sempre publicades en la web oficial.

4. ATENCIÓ A l'USUARI

Per a qualsevol dubte, suggeriment, consulta o reclamació sobre la Web, pot dirigir-se al Servei d’Atenció a l’Usuari, per qualsevol dels següents mitjans: Correu electrònic:calplanas@gmail.com o Correu postal en la següent adreça:

CALÇATS  PLANAS, SL

C/ Del Guix, 4  Nau 4 08800 Vilanova i la Geltrú 

A més, disposem de Fulles de Reclamacions oficials a la disposició dels consumidors i usuaris, que podran ser presentades en l’adreça postal i correu electrònic a dalt indicats o en qualsevol de les nostres botigues físiques. Pot sol·licitar-les aquí: Descarregar fulles oficials.

El Servei d’Atenció al Client de CALÇATS  PLANAS atendrà i donarà resposta a la seva reclamació com més aviat millor, i en tot cas en el termini màxim d’un mes. En cas que la seva sol·licitud no sigui resolta satisfactòriament, podrà acudir a la jurisdicció ordinària o tramitar la seva reclamació a través del lloc web http://ec.europa.eu/odr, que proporcionarà de manera gratuïta un punt únic d’accés per a la resolució extrajudicial.

5. MODIFICACIÓ DE CONDICIONS

CALÇATS  PLANAS podrà modificar el present Avís Legal si efectua la seva comunicació als Usuaris, requisit que les parts convenen expressament que s’entén compliment amb la publicació de les variacions a través de la Web.